Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšena majka dječaka koji je zadavljen i bačen u more

djecak (1)
Foto: iPress

Jutros oko 9 sati nedaleko lučice Mandrač u Puli, na nepristupačnom terenu, pronađeno je mrtvo dijete. Utvrđeno je da je umrlo nasilnom smrću.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o dječaku u dobi od tri godine. Identitet dječaka poznat je policiji, ali ga zasad ne otkrivaju u javnosti zbog zaštite identiteta žrtve i tajnosti istrage.

Neslužbeno se doznaje kako je majka, 32-godišnja C.P. noćas oko ponoći policiji prijavila nestanak djeteta te je potom u srijedu ujutro upravo ona odvela djelatnike policije na mjesto događaja, odnosno na mjesto pronalaska mrtvog djeteta, kilometar od lučice Mandrač.

Kako portal Index neslužbeno doznaje, nakon uviđaja i kriminalističke obrade uhapšene su tri osobe, dok je jedna od uhapšenih osoba i majka djeteta.

Osim majke dječaka, neslužbeno se doznaje kako su među uhapšenim i jedna maloljetnica te jedna punoljetna muška osoba.

Kako piše iPress, pretpostavlja se da je dječak – čije je beživotno tijelo pronađeno u plićaku kod lučice Mandrač – zadavljen i bačen u more.

Uviđaj je danas potrajao gotovo dva sata.

Neslužbeno se doznaje i da je s djetetom bila majka te da je otac u Bosni i Hercegovini. Majka se s djetetom nedavno iz BiH doselila u Pulu.

Nedavno s majkom doselio iz BiH: Trogodišnji dječak zadavljen i bačen u more?