Globus

Beograd

Uhapšeni dileri sa pet kg droge, policija objavila snimak

21/06/2020

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su dvije osobe i zaplijenili oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi, oko 10 kilograma kofeina, tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra.

Policija je uhapsila Beograđane A. G. (1999) i R. D. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kriviča djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom zaustavljanja vozila od strane policijskih službenika, u kojem su se nalazili osumnjičeni, R. D. je udario u policijski automobil, kako se sumnja, u pokušaju da pobjegne.

Efikasnom reakcijom policije, osumnjičeni su spriječeni u toj namjeri i tom prilikom kod njih je pronađena manja količina ekstazija. Pretresom stana koji A. G. i R. D., koriste za, kako se sumnja, skladištenje narkotika policijski službenici su pronašli oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi i oko 10 kilograma kofeina. Takođe, policija je u istom stanu pronašla tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.