Upao im autom u kuću, pa mu napravili kafu da se otrijezni

saobracajna – zagorje 2

– Odmah sam zvao majstore i to moram pod hitno popraviti. Ali, barem imam sreće što su najavili toplije vrijeme, rekao je Branimir Ogrinšak (44) iz Lobora u Hrvatskom Zagorju nakon što mu je automobil gotovo završio u dnevnom boravku, piše 24sata.hr.

Sa suprugom je u noći na nedjelju duže gledao televiziju na spratu kuće u Zagrebačkoj ulici.

Onda se Branimir odlučio spustiti u prizemlje do kuhinje te je nastavio gledati televiziju u dnevnom boravku. Ležao je nekoliko minuta i odjednom vidio kako mu auto u 1.30 sati prolazi kroz zid.

– Skočio samo od straha. Jedini razlog zašto nije skroz ušao u sobu je to što imamo dva reda cigli – rekao je Ogrinšak koji nakon nesreće više nije mogao zaspati. Njegova žena dodaje:

– U tri navrata se čuo prasak. Bio je glasan poput bombe – rekla je žena. Vozač je bio pijan, a supružnici su rekli da je vozio automobil koji nije njegov. Po njihovim procjenama vozio je brzinom od 80 do 100 kilometara na sat. U naletu pijanog vozača auto im je probio dva reda cigli, prozor i dio interijera.

Vozač je zadobio dvije rane od stakla i povrijedio je nogu, ali osim toga niko nije povrijeđen.

Mladići koji su išli u izlazak i prolazili pored vidjeli su što se dogodilo. Zaustavili su se i priskočili u pomoć. Izvukli su pijanog vozača iz automobila. Nakon toga pozvali su policiju koja je do otprilike pet sati radila očevid.

– U međuvremenu je supruga skuhala kafu za pijanog vozača, ali on se nikako nije uspio unormaliti – rekao je Branimir. Ogrinšakovi su nam rekli kako ovo nije prvi put da im se takvo nešto desilo. Automobil im je lani razbio ogradu. No, ističu kako je najbitnije da nitko nije ozlijeđen.