strava u srbiji

Upao u kuću i izbo cijelu porodicu, djevojku oteo i ubio u blizini

monstrum

Nakon što je ubio, tijelo je bacio kod klaonice u Ripnju

U beogradskom Ripnju danas nešto iza 14 sati ubijena je tinejdžerka (16). Počinitelj je nakon ubistva pobjegao s mjesta zločina, a oko 15:30 se predao policiji.

Kako javlja Telegraf, radi se o 38-godišnjem Stojanu I., koji je upao u kuću porodice tinejdžerke, izbo njezinu majku, baku i ujaka, a djevojku oteo te je ubio kilometar dalje od kuće. Sumnja se na to da ju je i silovao. Osumnjičeni je, navodno, do sada 20 puta prijavljivan policiji.

Tvrdio da su na njega bacili crnu magiju

Telegraf javlja da je, prema neslužbenim informacijama, muškarac ušao u kuću i nožem napao cijelu porodicu. Tvrdio je da su na njega “bacili crnu magiju”. Tom prilikom je u automobil ubacio djevojku, a nakon što je ubio, tijelo je bacio kod klaonice u Ripnju.

Doktori se bore za život njene majke, bake i ujaka, piše Telegraf. Porodica ima petero djece, u kući žive s majkom, ujakom i majčinim roditeljima.

“Poštena i namučena porodica, živjeli su u jako teškim uvjetima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac uzdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Prije tri godine im je izbio i požar u kući, tada su ostali bez krova nad glavom”, rekao je jedan od komšija.