Globus

Rusija

Upoznao djevojku preko interneta i danima se iživljavao nad njom

04/09/2021

Policija je objavila snimku podruma na kojoj se vidi nekoliko prostorija, između ostaloga i jedna s kadom, WC-om i krevetom

Ruska policija priopćila je u subotu da je uhapšen i pritvoren 39-godišnji muškarac osumnjičen za otmicu i spolno zlostavljanje mlađe ženske osobe koju je držao zaključanu u svom podrumu devet dana.

Policija pretpostavlja da je osumnjičeni muškarac žrtvu, 23-godišnju ženu, upoznao preko internetske stranice za upoznavanje, u gradu Nižnji Novgorod koji se nalazi oko 400 kilometara istočno od Moskve.

23-godišnjakinja je rekla policiji da joj je muškarac kada su se prvi put sreli zaprijetio nožem i odveo ju u svoj podrum.

Žrtvu je pronašla policija, “zahvaljujući dobro obavljenom istražiteljskom poslu”, izvijestili su istražitelji koji su radili na slučaju, no, kako prenosi dpa, nisu iznijeli pojedinosti.

Policija je objavila snimku podruma na kojoj se vidi nekoliko prostorija, između ostaloga i jedna s kadom, WC-om i krevetom, prenosi Hina.

Tamošnji mediji izvijestili su da je osumnjičenog muškarca, prije nego što je uhapšen, njegova supruga tražila putem društvenih mreža.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.