Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dječak vezao psa i kolima ga vukao po asfaltu! (FOTO)

pas (2)

Maloljetnik star 13 godina iz sela Prćlovice kod Aleksinca u Srbiji užasnuo je mještane susjednog sela Žitkovac kada je automobilom po asfaltu vukao psa koga je vezao za branik vozila.

Incident se desio 28. oktobra u popodnevnim satima kada je dečak uzeo psa u Prílovici gdje živi, stavio ga u gepek automobila marke “opel” a potom sjeo za volan i zaputio se ka susjednom selu Žitkovac koje je udaljeno oko dva kilometara, piše Blic.

– U Žitkovcu je psa izvadio iz gepeka, vezao ga za branik vozila, i potom ka vukao po asfaltu vozeći se ulicama, kaže izvor Blica.

Emilija Jevtić iz Žitkovca, koja je slučaj prijavila policiji, kaže da se oko 17 sati vraćala od drugarice kada joj je pažnju privukao nesvakidašnji prizor.

– Vidjela sam dečaka kako izlazi iz automobila sa vozačevog mjesta. Otvorio je prtljažnik i iz njega izvukao psa. Vezao mu je jedan kraj kanapa oko vrata a drugi za branik automobila. Kada sam ga upitala šta to radi, odgovorio mi je da je pas njegov i da se ne miješam. Onda je ponovo sjeo za volan autmobila i krenuo kolima u pravcu Goričke ulice. Psa koji je cvilio, vukao je po asfaltu, bilo je strašno, priča Emilija.