Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica i njen momak ubili, skuhali i jeli mladića (FOTO)

kanibali (3333

Dijete koje voli anime, ponekad izostane s nastave i malčice je loše u matematici – ko bi mislio da će takva djevojka ubiti i skuhati muškarca zajedno sa svojim deset godina starijim momkom, a onda se žaliti da je meso “previše slatko”, prenosi RT.com.

Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubistvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom. Valerija je živjela u Sočiju prije nego što je pobjegla na područje Lenjingrada gdje je navodno počinila gnusan zločin.

– U školi se ponašala kao normalna učenica, iako joj je proces učenja teško podao – kaže Yuliya Myakisheva, Valerina učiteljica.

Žrtva Aleksandr Popovich

Rekla je da je tokom jednog razgovora s Valerijinom majkom ona zabrinuto rekla kako se s djevojčicom “teško nositi”. Raskomadano tijelo mladog muškarca, čije je ime prema različitim izvještajima Aleksey ili Aleksandr Popovich, pronađeno je u njegovu domu u malom selu blizu Petrograda.

Valerijin “momak” Arkadij

Valeria i njezin momak Arkadij ubrzo su uhvaćeni budući da su boravili u istoj kući. Lokalni mediji izvještavaju kako je Valeria skuhala i raskomadalo meso s prsa žrtve, ali joj se nije svidjelo jer je bila “previše slatko”.

Ipak, uživala je u mozgu muškarca koje je ispekla na tavi ili u mikrovalnoj pećnici.