Globus

Čudo u Petrinji

Vatrogasci iz ruševina izvukli djevojku, kopali su satima (FOTO)

30/12/2020

A u moru ružnih vijesti, jedna koja ipak vraća nadu stigla je iz Javne vatrogasne jednice Grada Novske, koja je odradila intervenciju u kojoj je, srećom, spašen jedan mladi život

Nakon jakih potresa koji su u ponedjeljak i utorak razorili Petrinju, sve raspoložive službe su na terenu – pomažu vojska, policija, vatrogasci, ekipe Hitne pomoći, HGSS…

A u moru ružnih vijesti, jedna koja ipak vraća nadu stigla je iz Javne vatrogasne jednice Grada Novske, koja je odradila intervenciju u kojoj je, srećom, spašen jedan mladi život, javlja Jutarnji list.

– Idemo ponovno… Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj ko odustane… Iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila zatrpana ciglom i betonom, želimo joj puno sreće i brz oporavak! Hvala Vam puno na porukama podrške – objavila je Javna vatrogasna postrojba Grada Novske na svom Facebooku.

Idemo ponovo…Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane…iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila…

Posted by Jvp Novska on Utorak, 29. decembar 2020.

– Djevojku smo spasili u utorak oko 17,30 sati, ostala je zarobljena u Gradskoj upravi u Petrinji. Prebrojavanjem ljudi ustanovili su da neko fali, a soba u kojoj je dotična žena bila, pa kako to najbolje opisati – koliko su velika vrata, toliko je ondje bilo cigle – sve je bilo zatrpano.

Ne znam u kakvom je stanju ona trenutačno, imamo pune ruke posla – rekao nam je direktor i komandant Zlatko Pješ.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.