Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nestala u hessenu

Velika potraga za Samirom Semić u Njemačkoj, uključeni su psi tragači i helikopter

Samira_Semic_395x600

Pozadina Samirinog nestanka još uvijek nije razjašnjena, pa kriminalistička policija i dalje provodi istragu na sve strane

Uprkos javnoj potrazi i intenzivnim mjerama potrage, nestaloj 34-godišnjoj Samiri Semić još uvijek nema traga. Žena iz Kirchhaina u okrugu Marburg-Biedenkopf u Hessenu nestala je od 28. jula. Mole se svi koji su bili u kontaktu s njom proteklih dana da se odmah jave policiji, saopštila je njemaka policija, a prenosi magazin Fenix.

Pozadina Samirinog nestanka još uvijek nije razjašnjena, pa kriminalistička policija i dalje provodi istragu na sve strane. Između ostalog, korišteni su psi tragači, te policijski helikopter, ali prema tvrdnjama policije nisu donijeli nikakva nova saznanja.

Uostalom, policija je proteklih dana uspjela identificirati niz osoba s kojima je tražena osoba bila u kontaktu. Policija trenutno obavlja razgovore kako bi dobila informacije o drugim kontakt osobama ili čak mogućem mjestu boravka.

Istražitelji smatraju vrlo vjerovatnim da je tražena osoba imala kontakt s drugim osobama čija su imena za sada nepoznata te pozivaju te osobe da podrže istražne radnje i da se jave policiji.

Prema navodima istražitelja, nestala Samira visoka je 1,58 cm, neupadljive je građe i duge crne kose. Zadnji put je viđena u crnoj jakni i bijelim Nike patikama s narandžastim vezicama.

“Kontakt osobe trebaju se hitno javiti policiji. Sve ostale relevantne informacije mogu se dodtaviti kriminalističkoj policiji u Marburgu, na broj telefona 06421 406 342 ili bilo kojoj drugoj policijskoj stanici”, poručili su iz njemačke policije.