Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Veliki brat vas posmatra”: Uramljena Slobina slika u centru Novog Sada

slobodan milosevic veliki brat novi sad

Nepoznate osobe postavile su sinoć uramljenu fotografiju Slobodana Miloševića na zid kuće na uglu ulica Mite Ružića i Laze Telečkog u pješačkoj zoni grada poznatoj po noćnom životu i velikom broju klubova. Na slici uz lik bivšeg predsjednika bivše Savezne Republike Jugoslavije koji je umro u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala u Hagu piše: “Veliki brat vas posmatra”, javlja Anadolu Agency.

Reakcije prolaznika su bile različite. Većina prolaznika ravnodušno je prolazila pored slike prvog predsjednika Socijalističke partije Srbije, neki su ga hvalili psujući političare koji su došli poslije njega, a neki su negodovali što je fotografija postavljena. Većina šetača kroz pješačku zonu nije bila raspoložena za komentar.

slobodan milosevic veliki brat novi sad1

“Devedesete. Tačno to. Samo nam je još Sloba falio… Izbori nisu ni raspisani, a već mi je muka od njih”, rekao je za AA Davor Petrović, slučajni prolaznik.

U prvoj polovini godine u Srbiji će se održati izbori na tri nivoa – za poslanike Narodne skupštine, izbori za pokrajinski parlament u Vojvodini, te lokalni izbori.

Međutim još nije poznat rok za njihovo održavanje jer još nisu raspisani.