Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog kršenja samoizolacije

Vlasti u Crnoj Gori izgubile strpljenje, sad će svi znati ko je možda zaražen!

cg

Nacionalnio koordinaciono tijalo za zarazne bolesti počeće večeras objavljivanje identiteta lica u samoizolaciji. Neka svaki građanin zna ko ga od komšija i sugrađana nedisciplinom dovodi u opasnost, navodi se u saopštenju

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti u Crnoj Gori će od večeras objavljivati identitet osoba u samoizolaciji, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Koordinacionog tijela su kazali da su na takav korak prinuđeni zbog građana koji krše mjeru samoizolacije.

“Nacionalno koordinaciono tijalo za zarazne bolesti počeće večeras objavljivanje identiteta lica u samoizolaciji. Neka svaki građanin zna ko ga od komšija i sugrađana nedisciplinom dovodi u opasnost”, navodi se u saopštenju.

Upozorava se i da su iskustva zemalja s velikim brojem zaraženih pokazala da se od koronavorisa najčešće oboljeva i umire zbog manjka discipline.

“Niko nema pravo da zbog svoje nediscipline ugrozi vas i vaše najbliže. Zadatak je svih da budu disciplinovani i da pozivaju, podstiču i opominju druge na to”, navodi se u saopštenju.

U Crnoj Gori je do sada registrovano 14 slučajeva zaraženih koronavirusom, dok je 5.156 osoba pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom.

https://www.facebook.com/fokusba/videos/196189618475878/