vozio pijan u suprotnom pravcu

Vozač iz BiH zaustavljen na autocesti u Hrvatskoj i kažnjen sa 1.980 eura

Zatvorena autocesta Zagreb – Karlovac u oba smjera, navijači se potukli s policijom
22.05.2022.,Zagreb,Lucko - Nakon utakmice Dinamo - Hajduk (3:1), krenuo je masovni povratak Torcide prema jugu, a na putu su izbili i neredi, odnosno opca tucnjava s policijom, pa je tako zatvorena dionica autoceste A1 između cvorova Lucko i Karlovac. Autocesta je zatvorena u oba smjera. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Vozač je zaustavljen u nadzoru prometa 18. februara, oko 22:35 sati, na autocesti A5 između Đakova i Sredanaca nakon što je vozio automobilom u suprotnom smjeru

Osječko-baranjska policija tijekom vikenda je zaustavila 62-godišnjeg vozača iz Bosne i Hercegovine, koji je autocestom A5 vozio pijan i u suprotnom smjeru, izvijestila je policija u ponedjeljak.

Vozač je zaustavljen u nadzoru prometa 18. februara, oko 22:35 sati, na autocesti A5 između Đakova i Sredanaca nakon što je vozio automobilom u suprotnom smjeru.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1.30 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje 62-godišnjem vozaču je izrečena novčana kazna od 1980 eura, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima “B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca i deset negativnih prekršajnih bodova, ističu u policiji.