Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vučić i Ljajić idu zajedno na izbore

VUCIC I DACIC

Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija izaći će zajedno na republičke i pokrajinske izbore, izjavio je u nedjelju predsjednik naprednjaka Aleksandar Vučić te istaknuo kako je SDPS Rasma Ljajića u ovom trenutku najznačajniji partner naprednjaka.

Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka s izaslanstvom SDPS-a kazao kako su razgovarali o tome što treba uraditi za Srbiju, a ne o tome koga i kako da mrze. Kada je riječ o budućnosti Srbije, po njihovom mišljenju, najvažniji je ekonomski razvoj te da se obave svi poslovi koji će Srbiju do kraja 2019. dovesti pred vrata EU, prenosi Tanjug.

“Ići ćemo zajedno na republičke i pokrajinske izbore, a preporučit ćemo općinskim i gradskim odborima da zajedno idu na lokalne izbore. Ustanovili smo osnovne ciljeve ako dobijemo podršku građana Srbije i Vojvodine”, istaknuo je Vučić te dodao da će voditi pozitivnu kampanju.

Naglasio je kako je cilj da svaka godina, bude godina ekonomskog rasta te da se nezaposlenost u naredne dvije godine spusti ispod 15 posto.