Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zapalila “mercedes” bivšeg dečka zbog ljubomore

zapaljen-mercedes

Nalet silne ljubomore Slađane L. (39) mogao je protekle nedjelje da se pretvori u ogromnu tragediju kod Aranđelovca u Srbiji. Srećom, stradao je samo “mercedes” njenog bivšeg dečka!

Naime, na “skrovitom” mjestu na parkingu u mjestu Banja, izgorio je “mercedes” beogradskih tablica. Kako se sumnja, automobil je polila benzinom i zapalila Slađana L., a na taj način se osvetila bivšem dečku koji je, kako saznajemo, u automobilu bio sa drugom ženskom osobom. Srećom u ovom incidentu niko nije povrijeđen, a policija traga za osumnjičenom za paljevinu.

Slađana je svog bivšeg dečka Z. M. (45), “uočila” na pomenutom parkingu i svojim “jugom” namjerno udarila u parkirani “mercedes”, pišu Večernje novosti. On i njegova saputnica su brzo izašli iz vozila, a Slađana je zatim, u naletu bijesa, benzinom polila “mercedes” koji je gotovo potpuno izgorio. Potom je sjela u svoj automobil i otišla.

Incident se desio na starom putu Aranđelovac – Topola, kod mesta Banja, u ponedeljak ujutro oko četiri sata.

– Policija zna ko je osumnjičena za ovaj slučaj i za njom se traga. O svemu je obaviješten i nadležni tužilac u Aranđelovcu. Nakon privođenja osumnjičene tužilac će odlučiti o daljim koracima – rekli su jučer u kragujevačkoj policiji.