Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Venecuela

Zaplijenjena tona kokaina, “pali” crnogorski državljani (FOTO)

ERsIHJMWkAAHNxc

Akciju hapšenja u vodama Venecuele na brodu “Aresa” inicirala je crnogorska policija, koja je više mjeseci pratila kriminalnu grupu

Više crnogorskih državljana uhapšeno je u akciji policije u Venecueli, u kojoj je zaplijenjena tona kokaina, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Iz ove uprave su istakli da je tu akciju inicirala crnogorska policija zajedno sa partnerskim službama drugih zemalja.

“U višemjesečnoj međunarodnoj akciji koju je inicirala crnogorska policija zajedno sa partnerskim službama drugih zemalja, u vodama Venecuele na brodu “Aresa” zaplijenjena je tona kokaina”, navela je crnogorska Uprava policije na Twitteru.

Akciju hapšenja u vodama Venecuele na brodu “Aresa” inicirala je crnogorska policija, koja je više mjeseci pratila kriminalnu grupu.

Brod na kom je zaplijenjeno više od tonu kokaina plovio je pod zastavom Kameruna. Španski mediji prenose da je isplovio početkom fenruara iz Surinama, “svraćao” u luku Guaranao u Venecueli i zaputio se ka solunskoj luci.

Brod je presretnut u međunarodnim vodama, a nakon što je međunarodni tim policajaca pronašao kokain, uhapšeno je sedam osoba, među kojima je i kapetan broda.