Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

istra

Zaraženo petoro radnika poznate mesnice u Hrvatskoj, u toku dekontaminacija prostora

meso mesnica

Na području Istarske županije trenutno ima 21 aktivan slučaj, dok su 133 osobe u samoizolaciji

Na području Istarske županije u protekla 24 sata korona je potvrđen kod sedam osoba, od kojih su petoro radnici najpoznatije mesnice u Puli.

Iz županijskog štaba navode da je u objektu za preradu i prodaju mesa u Puli u toku provođenje protivepidemijskih mjera i dekontaminacija prostora.

Na području Istarske županije trenutno ima 21 aktivan slučaj, dok su 133 osobe u samoizolaciji.

U protekla 24 časa na području Splitsko-dalmatinske županije virusom korona zaraženo je još 36 osoba, te tri strana državljana – jedna osoba iz Velike Britanije i dvije iz Rusije.

Na području ove županije 997 osoba nalazi se u samoizolaciji, dok je 14 osoba hospitalizovano od kojih je jedna na respiratoru.

U protekla 24 sata u Sisačko-moslavačkoj županiji zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze virusom korona, što je najveći dnevni broj zaraženih.

Na području Brodsko-posavske županije evidentirano je jedanaest novih slučajeva zaraze virusom korona. Ukupan broj zaraženih osoba od početka epidemije je 230, dok je broj aktivnih slučajeva 49, a u samoizolaciji su 172 osobe.

U Zadarskoj županiji registrovano je sedam novih slučajeva zaraze, Primorsko-goranskoj šest, Osječko-baranjskoj pet, Vukovarsko-sremskoj i Ličko-senjskoj po tri, Požeško-slavonskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj po dva, te Varaždinskoj Virovitičko-podravskoj po jedan.