Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Zbog prebrze vožnje sletio u kanal, putnici ispali iz auta, poginuo četverogodišnjak

hrvatska policija – pixsell
24.01.2012., Zagreb - Na Dugoselskoj cesti kod Duge Lazine u sudaru kombija i osobnog automobila ozlijedjeno je troje ljudi. Policija regulira promet i osigurava mjesto nesrece. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U saobraćajnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne povrede, 32-godišnjakinja teške tjelesne povrede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminulo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju

PU osječko-baranjska objavila je detalje teške saobraćajne nesreće koja se jučer dogodila kod Našica, a u kojoj je poginuo četverogodišnji dječak, javlja Index.hr.

“Na Županijskoj cesti ŽC 4105, između Podgorača i Budimaca, jučer oko 19 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 4-godišnje dijete.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada vozač osobnog automobila iz smjera Podgorača prema Budimcima u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti zbog čega je sletio s ceste u odvodni kanal, gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila uslijed čega su svi ispali iz vozila.

U saobraćajnoj nesreći 37-godišnjak je zadobio teške tjelesne povrede, 32-godišnjakinja teške tjelesne povrede opasne po život, a 4-godišnje dijete preminulo je na mjestu događaja te je prevezeno na obdukciju u Klinički bolnički centar Osijek. Uviđaj na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Policijske stanice Našice.

Dana 18./19. novembra od 20,20 do 00,10 sati saobraćaj na ŽC 4105 je bio zatvoren, te se odvijao obilaznim cestovnim pravcima”, objavila je policija.