Zbog veze sa 17-godišnjakinjom ostao bez automobila

policija

“Isjeći ću te na komade ako ne daš 10.000 eura”, prijetnje su koje je navodno početkom oktobra na svoj mobitel dobio 32-godišnji P. M., a nakon što je nekoliko dana bio u kratkoj vezi s maloljetnom djevojkom.

Nepoznata osoba telefonom je od njega tražila novac tvrdeći da je to “odšteta” za povrijeđenu čast dečka spomenute 17-godišnjakinje, no u bizarnom raspletu policija će otkriti kako kratka veza P. M. i djevojke nema veze s prijetnjama, nego iza svega stoji njegov bratić.

Policija je u petak uhapsila bratića M. A. (44) te ga prijavila zbog iznude, no identitet njegova pomagača još utvrđuje.

Priča je počela u oktobru kada je P. M. imao kratku ljubavnu vezu sa 17-godišnjom djevojkom. Shvativši da je ona ipak puno mlađa od njega prekinuo je, ali je sve ispričao i bratiću.

Nekoliko dana poslije počeo je dobivati pozive u kojima mu je muški glas govorio kako je zbog svoje avanture dužan dečku maloljetnice platiti 10.000 eura. Na te pozive potužio se bratiću, a on mu je ponudio pomoć. Međutim, bratić ga je ubrzo nazvao te mu rekao kako se našao s dečkom maloljetnice te da je umjesto njega dečku platio 10.000 eura i da je sada P. M. dužan njemu.

Sredinom oktobra mladić ga je odveo u dućan te su kupili sjekiru, a na povratku bratić mu je stavio nož pod oko, zaprijetivši mu da će mu iskopati oči.

Kao povrat duga P. M. je bratiću zatim morao prepisati svoj automobil, ali nakon što ga je pustio, P. M. je sve prijavio policiji.