Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

horor u srbiji

Zoran silovao sestru, ona ćutala o svemu dok nije došla u bolnicu

Zlostavljanje

Za cijeli slučaj saznalo se nakon što je nesretna djevojčica dovedena u bolnicu i požalila se ljekarima da već duže vrijeme trpi seksualno zlostavljanje

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dvije godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva, javljaju srbijanski mediji.

Za cijeli slučaj saznalo se nakon što je nesretna djevojčica dovedena u bolnicu i požalila se ljekarima da već duže vrijeme trpi seksualno zlostavljanje.

– Kobnog dana maloljetnica je dovezena na pregled, gdje je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Djevojčica se ubrzo otvorila ljekarima i ispričala im da već dvije godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen brat je mjesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživjela. Ljekari su ostali šokirani kada su čuli šta je maloljetnica trpjela – kaže izvor.

– Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je brat silovao jer nije znala da li će joj iko povjerovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dvije godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe – kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o cijelom slučaju obaviješten je i Centar za socijalni rad. Naime, ljekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili cijeli slučaj.

– Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao sve – priča sagovornik.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.