Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener juventusa

Sarri: Ne znam zašto ne mogu natjerati igrače da razumiju osnovne stvari

ronaldo sarri

U posljednje vrijeme previše stvari radimo suprotno u odnosu na treninge, kaže Sarri

Ekipa Juventusa poražena je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. “Stara dama” sinoć je rezultatom 1:0 izgubila u Francuskoj od Lyona.

Koliko je Juve bio nemoćan, najbolje pokazuje podatak da za cijelu utakmicu nisu uputili niti jedan šut u okvir gola protivnika.

– Teško je objasniti zbog čega, ali u prvom poluvremenu smo baš sporo prenosili loptu. Prirodno je da protivnik to uspijeva iskoristiti, pritisne nas i dođe do vodećeg gola. Nedostajalo nam je odlučnosti i agresivnosti za vrijeme napada, ali i sreće jer smo primili gol kada se De Ligtu ukazivala pomoć, rekao je Maurizio Sarri.

– Da, bilo je bolje, ali iskreno – ovo nije dovoljno za utakmicu Lige prvaka. Ne znam zašto ne mogu natjerati igrače da razumiju važnost brze predaje lopte. To je osnovno. Nastavit ćemo raditi na tome i prije ili kasnije će im ovaj koncept ući u glavu. Nastavit ću im pričati. Jučer smo imali trening i lopta se kretala dvostruko brže nego večeras. To je suprotno od onog što mi želimo. U posljednje vrijeme previše stvari radimo suprotno u odnosu na treninge. Kada je lopta spora, gubite poziciju, dozvoljavate protivniku da vas zatvori, bude agresivan i uzme vam loptu, dodao je.