Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijavljeno 400 “dobrih djela” iz cijele BiH

dobro djelo mtel

U akciji “Dobro djelo”, koju organizuje kompanija “m:tel” do sada je prijavljeno 400 dobrih djela iz cijele Bosne i Hercegovine (BiH).

Cilj akcije je da se iz svih opština BiH prijave dobra djela, a lokalnoj zajednici koja bude imala najviše dobrih djela “m:tel” će pokloniti dječije igralište.

“Za učešće u akciji potrebno je posjetiti sajt www.dobrodjelo.com, podijeliti svoju priču i neko dobro djelo, a zatim na interaktivnoj mapi označiti mjesto, odnosno, opštinu u kojoj se desilo”, saopšteno je kompanije “m:tel”.

Do sada su prijavljena dobra djela stanovnika Gradiške, koji su u humanitarnoj akciji prikupili novac za izgradnju kuće za četvoro djece bez roditelja iz Bratunca.

“Tu su i građani Banjaluke koji su učestvovali u akciji uređenja pješačkih i biciklističkih staza u dužini od sedam kilometara, te više od 30 članova livanjskog moto-kluba ‘Vukovi’, koji su darovali krv u Službi za transfuziju krvi Kantonalne bolnice Livno”, ističe se u saopštenju.

U “m:telu” navode da ne postoji kvalifikacija dobrih djela, jer su sva jednako važna.

Iz ove kompanije napominju da je dovoljno napisati tekst, postaviti video zapis, fotografiju ili samo podijelite link sa nekog veb portala, jer je najvažnije pokazati koliko smo zaista humani.