Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amber Heard već ima novog dečka (FOTO)

Amber-Heard

Strani mediji donose vijest kako su holivudski veteran Sean Penn i mlađahna kolegica Amber Heard subotu proveli u romantičnom izlasku u Los Angelesu, i nisu skrivali simpatije jedno prema drugome.

“Sve je izgledalo kao da su na spoju. Naručili su bocu crnog vina i međusobno flertovali. Bili su poprilično prisni”, rekao je neimenovani izvor za časopis Page Six te dodao kako su 31-godišnjakinja i njen 26 godina stariji kolega imali mnogo zajedničkih tema za razgovor.

“Mnogo su razgovarali, izgledalo je kao da vode neke dubokoumne razgovore, no isto tako su se puno i smijali. Amber je nosila istu haljinu koju je nosila na posljednjem pojavljivanju u javnosti s Muskom. Izgledala je predivno i djelovala jako sretno”, kazao je isti izvor.

Podsjetimo, poznata glumica i bivša supruga glumca Johnnyja Deppa, početkom februara prekinula je vezu s osnivačem kompanije Tesla, Elonom Muskom.

Bio je to njihov drugi prekid u godinu dana koliko su bili zajedno. Prvi puta prekinuli su u avgustu prošle godine, da bi se pomirili početkom januara ove godine.

Iako su tada tvrdili da su stvoreni jedno za drugo, ljubavne iskre nisu bile dugog vijeka, pa je Heard očito sada okrenula novi list.

Penn je prije nekoliko dana saznao da mu se bivša supruga, glumica Robin Wright s kojom je u braku proveo 14 godina, uskoro udaje za mlađahnog Francuza Clementa Giraudeta.