Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nicolas Pepe

Arsenal ruši klupski rekord dovođenjem jedne od najvećih zvijezda francuske lige

pepe

Sjajan je ovo posao za Arsenal jer su uspjeli dovesti 24-godišnju zvijezdu uprkos konkurenciji u PSG-u, Napoliju i Manchester Unitedu

Pitanje je dana kada će Nicolas Pepe postati novi igrač Arsenala. Topnici će srušiti klupski rekord i za 78 miliona eura dovesti zvijezdu Lillea koja je oduševljavala u francuskoj ligi prošle sezone.

Prijašnji rekord držao je Pierre-Emerick Aubameyang kojeg je Arsenal doveo za 64 miliona iz Borussije Dortmund. Daily Mail sada otkriva detalje dogovora s Lilleom i Topnici su uspjeli ispregovarati fantastične uslove.

Nešto više od 20 miliona eura samo će morati isplatiti Francuzima unaprijed dok će ostatak platiti u pet rata, otkrivaju Englezi.

Očekuje se kako će reprezentativac Obale Bjelokosti do kraja sedmice obaviti doktorski pregled i potpisati ugovor s Topnicima.

Sjajan je ovo posao za Arsenal jer su uspjeli dovesti 24-godišnju zvijezdu uprkos konkurenciji u PSG-u, Napoliju i Manchester Unitedu.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.