Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

titula je nedostižna?!

Ni njihov trener, a ni kladionice više ne vjeruju u Barcu

Realan sam, bit će nam vrlo teško postati prvacima

Nogometaši Barcelone nisu na dobar način završili 2020. godinu koja je bila puna neuspjeha i turbulencija. Barcelona je remizirala s Eibarom, a nakon susreta je Ronald Koeman kazao kako ovu ekipu ne vidi kao favorita za naslov.

“Realan sam, bit će nam vrlo teško postati prvacima. Ništa nije nemoguće, ali morate priznati razliku. Atletico mi izgleda vrlo dobro i snažno, ne primaju mnogo golova”, kazao je Koeman koji u utorak nije imao Lea Messija na raspolaganju.

Taj izostanak se vidio i Koeman je morao priznati kako njegova ekipa bez Argentinca nije toliko opasna i dobra.

“Ne možete reći da Barcelona igra prije Messija, on je drukčiji igrač. Općenito smo igrali dobro, ali su nas individualne greške koštale bodova. Zaslužili smo pobjedu, napravili smo što je trebalo. Eibar je imao samo jedan udarac na gol. Stvarali smo šanse, ali nismo zabili iz penala i dogodila se odbrambena greška. Igrali smo dobro, radili naporno i učinili dovoljno za pobjedu, ali nam se ovo prečesto događa”, završio je Koeman.

Barca turbulentnu sezonu nastvalja već 3. januara. Koliko je Barca loša ove sezone najbolje možda pokazuju ponude kladionica za pobjedu Katalonaca u duelu s fenjerašem, trenutno najlošijom ekipom u La Ligi – Husecom.

Kladionica MOZZART na pobjedu Barce u gostima kod Huesce nudi kvotu 1,43.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenje, kompletnu ponudu MOZZART-a za ovaj susret pogledajte OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore