Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

općina Prozor-Rama

Muškarac stao na minu prilikom sječe šume, poginuo je

Orahovica: Mjesto stradavanja Ilira Ahmetaja
06.01.2012., Orahovica - U cetvrtak oko 9:10 sati u sumskom predjelu Jelas pri sjeci sume poginuo Ilir Ahmetaj, djelatnik Hrvatskih suma iz sela Novo Petrovo Polje. Na panju posljednjeg stabla koje je srusio Ilir prije pogibije ostala vodilica i lanac motorne pile.rPhoto: Maja Santosi/PIXSELL

– Tek kad se uradi uviđaj znat ćemo više podataka o tome, o točnoj lokaciji, kao i o tome je li riječ o eksplozivnoj napravi zaostaloj iz proteklog rata – dodao je Marić

Muška osoba ozlijeđena je u eksploziji nepoznate naprave na predjelu Makljena, općina Prozor-Rama, prilikom sječe drva u srijedu oko 10.30 sati.

– Eksplodirala je naprava vjerovatno zaostala iz rata, a po završetku očevida bit će poznato više informacija. Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede i prebačena je u Dom zdravlja u Prozor-Rami gdje joj je ukazana prva pomoć – izjavio je za Fenu glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK) Ljudevit Marić.

Dodao je kako još nije poznato je li lokacija na kojoj je osoba nastradala bila minsko sumnjiva površina.

– Tek kad se uradi uviđaj znat ćemo više podataka o tome, o točnoj lokaciji, kao i o tome je li riječ o eksplozivnoj napravi zaostaloj iz proteklog rata – dodao je Marić.