Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum jača prijateljstvo među mladima širom BiH

Konzum_Sportske igre mladih

Konzum d.o.o. Sarajevo ponosni je partner projekta Sportske igre mladih koji će okupiti mlade sportiste i sportiskinje u 28 bosanskohercegovačkih gradova. Sportske igre mladih promoviraju način života čiji su temelji razumijevanje, prijateljstvo, solidarnost i fair-play.

U periodu od 26. juna do 12. augusta djevojčice i dječaci u dvije starosne kategorije, 2000. godište i mlađi te 2004. godište i mlađi, imat će priliku takmičiti se u fudbalu, rukometu, košarci, tenisu, stonom tenisu, odbojci, atletici, odbojci na pijesku, šahu i popularnoj igri „između dvije vatre“.

Konzum_Sportske igre mladih

„Sportske igre mladih su fantastičan projekat koji zaslužuje podršku svih nas. Konzum se konstantno zalaže za unaprijeđenje sporta i razvoj sportskih talenata kojim naša zemlja obiluje. Ovo je idealan projekat koji će pomoći da djevojčice i dječaci sklope nova prijateljstva, razviju takmičarski duh, dobro se zabave i, naravno, osvoje vrijedne nagrade. Zaista smo ponosni i sretni što imamo priliku biti dio ovog projekta. Stoga vas pozivamo da se priključite Sportskim igrama mladih, te na taj način i vi date svoj doprinos u igri i druženju naših mladih“, istakala je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu.

Pored Sarajeva, gradovi domaćini ovog takmičenja bit će i Konjic, Goražde, Široki Brijeg, Mostar, Čapljina, Vitez, Zenica, Srebrenik, Tuzla, Gradačac, Orašje, Brčko, Srebrenica, Zvornik, Bijeljina, Bihać, Velika Kladuša, Livno, Bugojno, Travnik, Doboj, Tešanj, Visoko, Gradiška, Kozarska Dubica, te Zavidovići.

Svi vi koji se još nisu prijavili, iz Konzuma pozivaju da to učine što prije. Prijaviti se možete putem stranice www.igremladih.ba.