Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amko komerc otvorio preuređeni supermarket na Kobiljoj Glavi (FOTO)

Amko 1

Trgovački lanac Amko komerc otvorio je novi preuređeni supermarket na Kobiljoj Glavi.

Preuređeni supermarket prostire se na 400 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora. Novi supermarket kupcima nudi širok asortiman proizvoda za ugodnu porodičnu kupovinu.

Posebno mjesto u marketu zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel delikatesa sa svježom piletinom, odjel voća i povrća koji nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, te pekara sa dnevno svježim proizvodima provjerene kvalitete .

Novitet u novouređenom supermarketu Amko komerca je odjel posuđa i široke potrošnje, kvalitetnog modnog i kućnog tekstila, malih kućanskih aparata i bogat izbor igračaka za najmlađe.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću, istakla je da su ponosni na činjenicu da je sarajevsko naselje Kobilja Glava dobilo trgovinu uređenu u skladu sa najmodernijim svjetskim standardima arhitekture.

“Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na izgradnji ovog objekta, posebna pažnja je posvećena uređenu eksterijera i interijera, napravljenog pema novom konceptu gradnje i dizajna. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za naše kupce.”

“Kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje. Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika”, kazala je Džuho.