Nagradna igra

AMKO nagradio svoje kupce ljetovanjem u BiH

IMG_7435

Nagradna igra se nastavlja do kraja avgusta ove godine

U Amko super marketu u naselju Mojmilo u Sarajevu, javno je izvučeno prvih 66 sretnih dobitnika Nagradne igre LJETUJMO U BIH – OSLONIMO SE NA SVOJE, koju je Amko zajedno sa domaćim firmama i Udruženjem Kupujmo domaće organizovao kako bi pomogao turizmu naše zemlje. Dvije glavne nagrade, ljetovanje u Neumu za četveročlanu porodicu, dobili su Tidža Šunje iz Mostara i Munira Mršo iz Sarajeva. 

Pored toga izvučene su i ostale nagrade: rafting na Drini za 4 osobe, rafting na Uni za 4 osobe i rafting na Neretvi za 4 osobe. Također, dva dobitnika su nagrađena za boravak na Slanim jezerima u Tuzli a za 50 dobitnika je obezbjeđen vaučer Amko komerca u iznosu od 50 KM. 

Regularnost izvlačenja pratila je tročlana komisija: Predsjednik Udruženja Kupujmo i koristimo domaće gospodin Admir Kapo te predstavnici Amko komerca Mirsada Skenderović i Melisa Obralija.

Nagradna igra se nastavlja do kraja avgusta ove godine, nakon čega će biti upriličen i drugi krug izvlačenja. Pravo učešća imaju svi kupci koji u Amko marketima potroše 20 KM i više u periodu do 31. avgusta. Dovoljno je da prilikom kupovine u korpi bude najmanje jedan proizvod neke od domaćih firmi koje su partneri u nagradnoj igri.

Više detalja sa izvlačenja možete pogledati na linku: