Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prihvatili izazov

Argeta i Sarajevo Film Festival zajedno u novoj online tradiciji

SFF KV 01 opsti A3 argeta FINAL 1-page-001

Uživajte u filmovima uz ukusne Argeta zalogaje i dobro društvo

Sarajevo Film Festival, koji je i pokrenut u kriznim ratnim uslovima, ove je godine zbog svjetske pandemije i zdravstvene sigurnosti morao u cijelosti program prenijeti u online okruženje, a Argeta, dugogodišnji parter SFF-a, sa 60-godišnjom tradicijom brige o zdravstvenoj ispravnosti i svojim potrošačima, spremno je prihvatila izazov i pridružila se u ovogodišnjem digitalnom festivalskom izdanju.

Atlantic Gupa i brend Argeta odavno su se izdigli iznad uloge sponzora, te sada već kao prijatelji pružaju bezuvjetnu podršku ovom prazniku filma, gradu festivala Sarajevu i svima u organizaciji ove jedinstvene priče, a u godini fizičke distance gradimo veze kroz dva projekta – „Svi smo mi iz istog filma“ i „Inspirativni Argeta movie snack“.

Online format ovogodišnjeg Festivala u suštini ne mijenja mnogo. Tu smo da bi gledali filmove, a sjajni filmovi pokreću različite perspektive, izazivaju bezbroj emocija i mogu utjecati na naš život od trenutka kada film započne. Velike filmske priče stvaraju utjecaj koji nadilazi sam film, nadahnjuju živote gledalaca i oplemenjuju njihove duše.

Platforma „Svi smo mi iz istog filma“ je, zahvaljujući modernim tehnologijama, postala dio tradicije i proteklih je godina omogućila brojnim ljubiteljima filma da dožive posebnu emociju SFF-a čak i ako ga nisu posjetili. Svake godine ovaj projekt poziva publiku širom regije da zajedničkim snagama širimo ideju o kreativnosti, umjetnosti i suradnji, a ove će godine na jednom mjestu okupiti, ujediniti i ohrabriti sudionike SFF-a na poseban i drugačiji način.

Poznata imena i omiljeni gosti SFF-a: Goran Bogdan, Petra Kurtela, Marko Petrić, Jelena Veljača … podijelit će s ljubiteljima filma vlastite inspirativne priče.

Osim što smo s Atlantic Grupom ove godine dio online Sarajevo Film Festivala kroz dijeljenje priča, svi volimo i dobar movie snack, stoga je Argeta organizirala nagradni natječaj za sve građane – „Pošalji nam svoj inspirativni Argeta movie snack“. Tokom trajanja festivala nadahnuti filmoljupci mogu nam slati fotografije svojih inspirativnih filmskih Argeta snackova, a svaki dan nagradit ćemo jednog sretnika. Svi koji žele učestvovati u nagradnom natječaju više informacija o načinu učestvovanja, dobitnicima i još mnogo bitnih informacija naći će na https://svismomiizistogfilma.com/argeta/.

Argeta je brend br.1 među mesnim paštetama u Europi i u BiH*, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom. Osluškujući potrebe naših potrošača i tržišne trendove, stalno smo razvijali naš proizvod, lansirali nove okuse i proizvode, te nalazili inovativne načine komunikacije s našim kupcima, a to nastavljamo i kroz ovogodišnje izdanje SFF-a.

Uživajte u filmovima uz ukusne Argeta zalogaje i dobro društvo. Neka Argeta movie snack i novo online iskustvo Sarajevo Film Festivala bude inspirativno i oplemenjujuće kao i svih proteklih zajedničkih godina.