Sarajevo

Autoškola Life Line: Besplatna simulacija vožnje, plaćanje na rate i popust na gotovinsko plaćanje

life line1

Polaznici “Life Line-a” uopće se ne moraju zamarati bilo kakvim administrativnim stvarima, jer sve poslove u njihovo ime obavit će autoškola

Autoškola Life Line iz Sarajeva, već uveliko prepoznatljiva po kvaliteti svog rada, svoju politiku poslovanja zasniva na adekvatnoj i kvalitetnoj obuci, stručnom timu uposlenika pored kojih cijeli proces polaganja vozačkog ispita prolazi bez muke, stresa i brige.

Pored već povrđene kvalitete, o kojoj svjedoče rezultati i zadovoljni nekad kandidati a danas već savjesni i odgovorni vozači, Life Line nudi najprihvatljiviji i najpristupačniji način finansiranja kompletne obuke i polaganja vozačkog ispita A,B,C1, C I CE kategorija.

Popust od 100 KM na gotovinsko plaćanje kao i mogućnost plaćanja na rate

Cijena kompletne obuke za B kategoriju, sa izlaskom na vožnju iznosi 1176,00 KM, dok popust od 100 KM ostvaruju kandidati koji se odluče na gotovinsko plaćanje u cijelosti.

Osim toga, jedna od pogodnosti ove autoškole je i finansiranje sveukupne cijene na mjesečne rate bez banke i skrivenih troškova. Autoškola Life Line posjeduje samostalnu teoretsku nastavu koja je temelj dobrog budućeg vozača.

Kako nam je kazala Ljiljana Džafić, PR manager ove autoškole, njiihovi polaznici uopće se ne moraju zamarati bilo kakvim administrativnim stvarima, jer sve poslove u njihovo ime obavit će autoškola.

– Trudili smo se da se maksimalno modernizujemo, radeći na svim mogućim poljima kako bi smo napravili, poštujuci sve zakonske regulative, najlakši, najtemeljniji i najpovoljniji način i put do vozačke dozvole. Brinemo o svim našim kandidatima koji imaju samo jednu obavezu, kaže Džafić te dodaje:

– Obaveza svakog kandidata koji se odluči polagati vozački ispit u Life Line-u, jeste da dolazi redovno na predavanja, uči, vozi i položi. Upravo ono zbog čega ste i došli u školu.

Autoškola Life line je na sebe preuzela sve obaveze u vezi dokumentacije, prijava i slično.

– Prvi korak koji kandidat treba uraditi po uputama uposlenika autoškole Life Line, jeste ljekarski pregled. Nakon obavljenog ljekarskog pregleda kreće se odmah u daljnju proceduru, a to je teoretska nastava iz poznavanja saobraćajnih propisa, a nakon toga edukacija prve pomoći za vozače.

Kada ste odslušali i savladali ove dvije oblasti, uz obavezne provjere znanja, kandidate prijavljujemo na ispit, tako da ne morate ići sami nigdje niti lutati, već samo očekivati poziv kojim ćemo vas obavijestiti o terminima ispita i obavezama vezanim za isti.

Besplatna simulacija predispitne vožnje

Iz ove autoškole ističu da su posebni po tome što svojim kandidatima omogućavaju simulaciju predispitne vožnje, što je jedan od razloga visokog procenta prolaznosti njihovih kandidata prilikom polaganja već od prvog puta.

– Ukoliko je kandidat uspješno položio prva dva ispita, odmah kreće sa časovima vožnje, gdje obuku vrše licencirani instruktori sa višegodišnjim iskustvom , koji će svakome strpljivo i sa razumijevanjem, prenijeti svoje znanje i iskustvo na tehnički ispravnim i atestiranim vozilima a ono po čemu smo zaista posebni, pored već navedenih stvari, jeste simulacija predispitne vožnje i to besplatno. Simulaciju obavlja stručni tim auto škole Life Line pred kraj obuke, kako bismo vidjeli kako zapravo kandidat vlada vožnjom a samim tim mu pomažemo i da razbije eventualnu tremu.

Iz autoškole Life Line poručuju svim zainteresovanim za polaganje vozačkog ispita da ne razmišljaju niti momenta, te da ih posjete i uvjere se u vrhunski kvalitet njihove usluge.

“Dobro došli u svijet sigurnih vozača”, slogan je ove autoškole.
___________________________________________________________________________________
Autoškola Life Line nalazi se u Sarajevu na Dolac Malti u ulici Džemala Bijedića na broju 2 u prizemlju zgrade Unionkomerca, a svi zainteresovani detaljnije informacije oko polaganja vozačkog ispita mogu dobiti na brojeve telefona: 033 841 222 te 062 100 292, ili mogu lično posjetiti ovu autoškolu u terminima od ponedjeljka do petka u terminu od 8:30 do 16:30, te subotom od 10:00 do 14:00 sati.