Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Barrier u službi zdravlja

barrier1

Voda čini 70 posto ljudskog tijela i pomoću nje se odvijaju neki od najvažnijih procesa u organizmu (omogućava normalan dotok kisika u mozak i izmjenu tvari). Preporučena dnevna doza konzumiranja vode je 2,5-3 litra dnevno za odrasle i stoga je izuzetno važno da naš organizam opskrbimo sa što čistijom i kvalitetnijom vodom, što i nije lak zadatak, jer živimo u vremenu globalnog zagađenja.

Svjetski poznata i priznata firma Barrier vam nudi širok spektar vrhunskih proizvoda po povoljnim cijenama, koji su namijenjeni očuvanju vašeg zdravlja i poboljšanju kvaliteta vašeg života.

U našoj ponudi imamo filter bokale, protočne filtere, filtere na bazi obrnute osmoze, čiji je dizajn prilagođen potrebi u apartmanima, privatnim kućama, kao i uredima.

U domaćinstvima su uglavnom najzastupljeniji bokali za prečišćavanje vode. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu zauzimaju jako malo prostora, a ono što je najbitnije je da procesom filtracije u potpunosti iz vode uklanjaju hlor, organske spojeve hlora, olovo, živu, pesticide i farmaceutski otpad, poboljšavaju njen okus i miris, te ovisno od namjene zamjenske patrone, iz vode uklanjaju višak željeza, arsena, kamenca, pa čak i bakterije.

Protočni ugradbeni filteri čiste vodu od čvrstih materija poput pijeska, hrđe, mulja, azbestnih vlakana, kao i od hlora, organskih spojeva hlora, pesticida, farmaceutskog otpada, teških metala, kamenca, te poboljšavaju ukus i miris vode.

Nakon filtracije vode bilo kojim Barrier filterima, dobivate vodu za piće visokog kvaliteta, po veoma pristupačnoj cijeni, a da pri tom ne zagađujete okolinu plastičnim bocama.

Iako se svi Barrierovi proizvodi odlikuju vrhunskim kvalitetom i
funkcionalnošću, posebnu pažnju zaslužuje aparat za filtraciju vode na bazi reverzne/obrnute osmoze, namijenjen upotrebi u domaćinstvima. Ovo je najefikasniji način da se dobije izuzetno kvalitetna pitka voda.

Ovaj filter se sastoji od 5 faza filtracije, a iz vode uklanja sve nečistoće uključujući i mikrobiološku kontaminaciju. Odabir Barrierovih proizvoda je izbor kvalitetnih proizvoda, po prihvatljivim cijenama i investicija kojom ćete poboljšati ono najbitnije, a to zdravlje vaših najmilijih i vaše vlastito.

Sve detaljne informacije o nama i našim proizvodima možete vidjeti na našoj stranici i web trgovini barrier.ba, a kontaktirati nas možete i putem mail adresa info@barrier.ba; info@spectra.ba, te na brojeve telefona 061/741-490; 061/668-207.