Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vrijedna nagrada

BH Telecom najsretnijim poklanja avanturistički panoramski let iznad Sarajeva

giveawayphoto (1)

BH Telecom vas vodi u nezaboravnu avanturu

BH Telecom je vjernim korisnicima i pratiteljima zvaničnih profila kompanije na društvenim mrežama pripremio posebno iskustvo koje će zasigurno biti nezaboravan doživljaj!

Povodom održavanja 27. Sarajevo Film Festivala, a kao ponosni sponzor festivala, BH Telecom je za svoje korisnike organizovao giveaway nagradno takmičenje u kojoj oni najsretniji imaju priliku osvojiti vrijednu nagradu – avanturistički panoramski let iznad Sarajeva.

Sretni dobitnici će uživati u razgledanju Sarajeva iz zraka tokom kojeg je planiran i prelet iznad festivalskog trga, Metalca za vrijeme projekcije filmova te drugih festivalskih lokacija.

Na društvenim mrežama BH Telecom-a objavljen je giveaway pod nazivom Osvoji panoramski let iznad Sarajeva te je omogućeno svim zainteresovanim pratiteljima zvaničnih profila BH Telecoma na društvenim mrežama da osvoje jedinstven poklon za sebe i dva prijatelja.

Giveaway nagradno takmičenje će trajati četiri dana nakon čega će biti uručeni vaučeri za tri poklon leta. Organizacija nagradnog takmičenja izvršena je u saradnji sa agencijom za digitalni marketing Hype Media Sarajevo.