Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BH Telecom pobjedniku u nagradnoj igri uručio automobil (FOTO)

bh telecom (4)
Foto: D. Begović

Samir Suljić iz Cazina je u nagradnoj igri koja je trajala od 06. februara do 30. aprila osvojio glavnu nagradu – automobil Toyota Aygo

Na svečanosti priređenoj danas u zgradi BH Telecoma uručili smo ključeve dobitniku glavne nagrade u našoj nagradnoj igri „Ultru proslijedi, auto naslijedi!“

U ovoj nagradnoj igri učestvovali su svi korisnici usluga BH Telecoma, koji su u periodu trajanja nagradne igre, sa fiksnog ili mobilnog broja ili putem usluge moja TV izvršili barem jednu nadopunu računa u bilo kojem iznosu na Ultra broj, ili na broj korisnika kombinovanih mobilnih paketa BH Telecoma (Student PLUS i Moj Combo paketa).

Tokom trajanja nagradne igre nagrađeno je još 15 dobitnika sa 3 laptopa Dell Latitude 3550 i 12 mobitela Samsung Galaxy A5.

Najsretniji dobitnik, Samir Suljić iz Cazina osvojio je novi automobil Toyota Aygo, a ključeve mu je uručio prof. dr. Duljko Hasić, Izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja BH Telecoma.

Prof. dr. Hasić je čestitao Samiru na osvojenoj nagradi i pozvao sve da nastave koristiti usluge BH Telecoma, jer BH Telecom iz dana u dan priprema nove pogodnosti za korisnike i ugodna iznenađenja. Gospodin Hasić se osvrnuo na tekuće ljetne akcije za korisnike: Surfaj duplo, akcijsku ponudu Travel paketa Ljeto 2017., i akciju za najmlađe korisnike Ko petice niže, nagrada mu u megabajtima stiže! Takođe je istakao i novi program za naše vjerne korisnike pod nazivom Bonus Plus.

“Za vjerne korisnike naših usluga osmislili smo i novi program Bonus Plus, kojim ćemo nagrađivati njihovu vjernost kontinuirano, i na različite načine, prema njihovom izboru. Takođe, za naš mjesec, septembar, u kojem slavimo Dan naše kompanije, 5. septembar, planiramo nekoliko značajnih pogodnosti i akcija za brojne kategorije korisnika naših usluga, o čemu će javnost biti uskoro detaljno informisana“ – izjavio je Izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja BH Telecoma.

Narandžasti ljepotan je završio u rukama dobitnika uz najljepše želje za puno sretno pređenih kilometara u automobilu BH Telecoma.