otvaranje u petak

Bingo otvara novi veliki centar, prostirat će se na skoro 7.000 metara kvadratnih

bingo banovici

Objekat je ukupne površine 6.750 metara kvadratnih a u njemu će biti hipermarket, restoran, igraonica, apoteka, CM cosmetic market, cvjećara i drugi prateći sadržaji

Prije 21 godinu, kompanija Bingo otvorila je svoju prvu trgovinu izvan Tuzle upravo u Banovićima.

Nakon Robne kuće, otvorili su još dvije manje trgovine 2001. i 2002. godine. Od tada su stanovnici Banovića vjerni kupci Binga.

U proteklih sedam mjeseci Bingo je gradio veliki centar na ulazu u grad, u čijoj je izgradnji učestvovao veliki broj domaćih kompanija. Objekat je ukupne površine 6.750 metara kvadratnih a u njemu će biti hipermarket, restoran, igraonica, apoteka, CM cosmetic market, cvjećara i drugi prateći sadržaji.

Svečano otvorenje će biti upriličeno u petak 26. novembra, a više informacija o tome Bingo će podijeliti na svojim društvenim mrežama.

Kompanija Bingo upošljava više od 9.000 ljudi u grupaciji. U vlasništvu imaju dvadeset drugih kompanija, od čega je deset proizvodnih. Obzirom da je njihova primarna djelatnost trgovina, više od 220 maloprodajnih objekata čini ovu tuzlansku kompaniju liderom u sektoru retaila. Sve se više orijentiraju ka proizvodnji, kako bi kupcima pružili svježe i kvalitetne proizvode, poštujući svoju izvornu filozofiju domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku bh. privredi.