bijeljina

Bingo za kraj godine otvorio još jedan hipermarket

bingo (2)

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila

U petak 3. decembra kompanija Bingo otvorila je preuređenu trgovinu u Bijeljini. Radi se o objektu u ulici Stefana Dečanskog, koji je Bingo preuzeo od slovenačkog lanca Tuš još 2015. godine. U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekat u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u susjednom objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

„Bingo je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u ulici Cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali Interex i tada smo preuzeli 24 objekta, te smo 2015. godine rebrendirali objekte u ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući Emporium u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i 7 objekata slovenačkog lanca Tuš, od kojih se jedan također nalazi u ulici Stefana Dečanskog, što je rezultiralo time da imamo dva objekta na istoj adresi. U prostoru nekadašnjeg Interexa smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekat. Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće, te odjel delikatesa“, rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila. Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV aparata, mobitela, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

Bingo je povodom otvorenja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom. Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9.000 uposlenih u grupaciji.