Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bisnode BH organizovao još jedno poslovno druženje

Bisnode

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća, organizovala je danas još jedno uspješno poslovno umrežavanje – Business Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta u času trajanja događaja, besplatno.

Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo druženje i povezivanje održalo se u Hotel Europa, Sarajevo u galeriji Bečke kafane. Umrežavanje je trajalo 2 sata.

Na događaju je prisustvovalo 14 preduzetnika, koji su za 2 sata, na način „speed datinga“, imali mogućnost da upoznaju potencijalne partnere. Svako sa svakim je imao mogućnost da uspostavi kontakt te da naprave biznis.

Događaj je bio besplatan i dostupan svima. Učesnici su bili oduševljeni idejom i načinom na koji se druženje održalo, a ujedno su i vidjeli su mogućnost za saradnju.

Hazim Orlić, iz kompanije KEIKO learning center nam je rekao: „Vidio sam jako beliku korist u ovoj vrsti druženja, upoznao sam mnogo potencijalnih klijenata, i već sam sklopio neke poslove.“

Sibel Trbić koji dolazi iz kompanije Halcom d.o.o. Sarajevo izjavio je: „Prvi put učestvujem na ovom dogđaju koji organizuje Bisnode i utisci su vrlo pozitivni. Dosada sva sretanja sa potencijalnim parnerima su na nekom formalnom nivou, a ovdje je jedna veoma opuštena atmosfera, razmjenjujemo iskustva i kroz te razgovore pronalazimo zajedničke interese.
I sigurno ću biti učesnik na ovakvim dešavanjima, jer najbolji kontakt je živi kontakt s krajnjim potrošačima.“

Bisnode, bonitetna kuća, koja je prisutna u 17 država Europe, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja Za sigurnost su tu Bisnode bonitetne solucije Boniteti.com – međunarodna on-line platforma sa bonitetnim informacijama za 16 milijardi subjekata iz 14 država (uključujući BiH) koje omogućavaju provjeravanje rizičnosti partnera.