Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosnalijek značajan oslonac društvenoj zajednici

Prof. dr. Leonid Lazebnik

U sklopu Petog kongresa gastroenterologa i hepatologa BiH, bit će održan Bosnalijekov satalit simpozij na temu „Uloga Enterofuryla u eradikaciji Helicobacter pylori“, u subotu, 13.06.2015. godine. Predsjednik Gastroenterološkog naučnog društva Rusije profesor doktor Leonid Lazebnik bit će predavač na ovom simpoziju.

[pull_quote_left]Prof. dr. Lazebnik je ugledni ruski profesor sa Moskovskog državnog Univerziteta za medicinu i prevenciju, doktor medicinskih nauka, šef Odjela za terapiju, prevenciju i gerijatriju i predsjednik Gastroenterološkog naučnog društva Rusije[/pull_quote_left]

Povodom održavanja Petog kongresa gastroenterologa i hepatologa BiH, prof. dr. Lazebnik je naglasio da mu je veliko zadovoljstvo doći u BiH. „Za ovu zemlju sam vezan putem dugogodišnje uspješne saradnje, koja traje već 17 godina, sa najvećom bh. farmaceutskom kompanijom Bosnalijekom“, istakao je ugledni gost.

Dugogodišnji prijatelj Bosnalijeka, profesor Lazebnik zahvalio se organizatoru Kongresa, Asocijaciji gastroenterologa i hepatologa BiH, na pozivu da učestvuje na Petom kongresu gastroenterologa i hepatologa BiH sa međunarodnim učešćem, te dodao da ima veoma pozitivna iskustva sa Enterofurylom o kojem će i govoriti na Kongresu.

Prof. dr. Lazebnik je ugledni ruski profesor sa Moskovskog državnog Univerziteta za medicinu i prevenciju, doktor medicinskih nauka, šef Odjela za terapiju, prevenciju i gerijatriju i predsjednik Gastroenterološkog naučnog društva Rusije.

Bosnalijek je srebrni sponzor Petog kongresa gastroenterologa i hepatologa BiH sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u Mostaru u periodu od 11. do 14. juna 2015. godine.
Zavidne poslovne rezultate, koje je ostvario u 2014. godini, Bosnalijek dijeli sa širom zdravstvenom zajednicom, pružajući kontinuiranu podršku značajnjim stručnim skupovima.