Biznis

Oaza kampanja

Budite i Vi u službi Djeda Mraza

01/12/2021

U ovoj humanoj misiji mogu direktno učestvovati svi građani BiH jer će se kupovinom Oaza izvorske vode 0,5 L dio sredstava odvojiti za novogodišnje paketiće koji će djeci u Domovima biti podijeljeni krajem decembra

Vrijeme praznika je na pragu. Decembar je ono doba godine kojem se svi radujemo, a naročito oni najmlađi jer Djeda Mraz stiže u tople domove i donosi najljepše poklone. Ipak, postoje i oni mališani koji često u ovoj priči budu zaboravljeni.

Tešanjska kompanija Oaza koja godinama radi društveno odgovorne projekte za različite kategorije društva, ove godine odlučila je paketićima obradovati djecu koja se nalaze u Domovima za nezbrinutu djecu u Mostaru, Sarajevu, Zenici i Tuzli.

U ovoj humanoj misiji mogu direktno učestvovati svi građani BiH jer će se kupovinom Oaza izvorske vode 0,5 L dio sredstava odvojiti za novogodišnje paketiće koji će djeci u Domovima biti podijeljeni krajem decembra.

Ukoliko ove godine želite biti u službi Djeda Mraza i obradovati oko 400 mališana, dovoljno je da podržite Oazinu kampanju i da do 25.12. sa polica omiljenih trgovina birate Oaza izvorsku vodu 0.5L. Naše malo, nekome znači mnogo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.