Biznis

Zbog korona virusa

Centrotrans smanjuje sve vrste putovanja, broj polazaka biće reduciran

12/03/2020

Putnici će biti blagovremeno obaviješteni

Centrotrans Eurolines, kao društveno odgovorna kompanija, prati informacije, upute i obavijesti nadležnih institucija i Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Federacije BiH, te na osnovu toga planira dalje aktivnosti, a sve u cilju zaštite putnika i uposlenika, saopćeno je iz ove kompanije.

Zbog trenutne situacije, kada je u pitanju širenje koronavirusa, evidentno je da će doći do značajnog smanjenja svih vrsta putovanja (redovna i turistička), što će u narednom periodu rezultirati reduciranjem određenih polazaka, a o čemu će putnici biti blagovremeno obaviješteni, navode iz Centrotransa.

Centrotrans je u fokus svih aktivnosti stavio brigu o zdravlju i sigurnosti korisnika usluga, te je pojačano provođenje higijensko-preventivnih mjera u svim autobusima, na autobuskim stanicama i drugim prodajnim mjestima Centrotransa, poručili su iz ove kompanije.

Kako je Feni potvrđeno iz Centrotransa, turistička agencija Centrotours radi po ustaljenom planu, ali je smanjen broj interesovanja za turističke aranžmane.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.