Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dobitnici Pan nagradne igre iz svih krajeva BiH

pan nagradna igra

Danas, četvrti dan velike nagradne igre Pan piva “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI”, izvučeno je još deset novih dobitnika dnevnih nagrada. Među onima koji su igrali i osvojili replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ i ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su Sarajlije, Varešani, Jajčani, Tuzlaci, građani Orašja, Banovića, Kalesije, Kiseljaka i Zenice.

Širom BiH, dakle, rado se pije Pan i igra ova velika nagradna igra.

Današnji dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Sabina Tibrić iz Vareša, Amar Jahić iz Zenice, Dubravko Karačić iz Sarajeva, Abdulah Zujić iz Kalesije i Mario Franjković iz Kiseljaka.

Dubravko Karačić iz Sarajeva povjerio nam je kako je i prošle godine igrao Panovu nagradnu igru i osvojio jednu nagradu, a očigledno “sretne ruke” je i ove godine.

“Opet sam se ugodno iznenadio uz Pan. Pratim fudbal i naravno da ću igrati i dalje“ kazao nam je i dodao kako bi posebno volio osvojiti karte za finale: “Uvijek se čovjek nada. Od sreće sa sobom bih poveo i ženu u Francusku, pa neko u šoping a neko na stadion“.

pan nagradna igra

Replike oficijelne lopte Evropskog prvenstva danas su osvojili: Mirela Udovičić iz Tuzle, Anto Jezerčić iz Jajca, Dženan Čehajić iz Orašja, Edin Hasić iz Banovića i Mujo Halaba iz Jajca.

Pravila velike nagradne igre Pan piva, koja traje do 1. 6. 2016., su vrlo jednostavna!

Naime, kupovinom prepoznatljivih Pan proizvoda, Pan Lager povratne boce 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i slanjem koda koji se nalazi ispod čepa na sms broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba, stiče se pravo učešća. Svaki radni dan do 31. 5.

2016. mogu se osvojiti vrijedne dnevne nagrade, a svakog ponedjeljka je izvlačenje tri dobitnika paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze.

1. 6. 2016. bit će upriličeno izvlačenje glavne nagrade – paket aranžmana za četiri osobe za finale UEFA EURO 2016™.

Pošalji kod sa čepa PAN piva i osvoji jednu od 514 vrijednih nagrada!