Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prodajni objekat “Bulevar Stup”

Domaći lanac trgovina Amko komerc nastavlja sa razvojem i širenjem maloprodajne mreže

amko stup bulevar (1)

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo proširili ponudu na odjelu za zdravu ishranu, te na odjelu za kućne ljubimce

Nova poslovnica Amko komerca se nalazi na lokaciji Bulevar Stup, koja u sklopu svojih 2000m² nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.

“U sklopu ove poslovnice naši kupci će biti u mogućnosti da ostvare apsolutni ugođaj u kupovini raznovrsnih asortimana proizvoda iz odjela: gastro, pekara, mesnica, delikatesa, odjel mliječnog programa, odjel zdrave prehrane, slatki program, hemije, vinarije i kućnih potrepština. Fokus nam je na svježim odjelima gdje posebice moramo izdvojiti mesnicu i odjel voća i povrća koji će svakodnevno imati bogatu ponudu uvijek svježih proizvoda. Pored standardne kupovine u marketima, našim kupcima smo omogućili i “food corner” tj. izdvojen prostor za ručavanje gdje će svi posjetioci ove poslovnice imati priliku isprobati vrhunska jela koja mogu pronaći na odjelima gastro i pekara.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo proširili ponudu na odjelu za zdravu ishranu, te na odjelu za kućne ljubimce koja će vjerujemo obradovati sve vlasnike krznenih prijatelja, a tu je i odličan izbor igračaka, posuđa, te bogata ponuda tekstila i ostalih proizvoda potrebnih za dom.

Ponosni smo i na činjenicu da je pored vrhunskog dizajna i savremene arhitekture, te proširenog asortimana proizvoda, ova poslovnica doprinjela i privredi BiH sa dodatno 50 zaposlenih koji će nastaviti jedan pozitivan trend međuljudskog odnosa i prijateljskog stava prema kupcima koje Amko komerc godinama njeguje.

Pored svakodnevnog užitka u kupovini našim mališanima pripremamo i novogodišnja iznenađenja, pa će svi posjetioci u srijedu 29.12.2021.godine imati priliku da uživaju u novogodišnjim čarolijama sa Djeda Mrazom i maskotama.


Ovom prilikom pozivamo sve roditelje da nam se pridruže u srijedu 29.12.2021.godine od 17-19h u novootvorenoj poslovnici na lokaciji Bulevar Stup na adresi Džemala Bijedića do broja 279H.“ – izjavila je Irma Kustura, marketing manager Amko komerca.