Biznis

"MOW 2022"

Drvni klaster BiH “Namještaj i drvo” na najvećem sajmu namještaja u Evropi

14/07/2022

Sa svojom višestrukom ponudom MOW se pozicionirao kao platforma broj jedan u Evropi

Članice Drvnog klastera BiH “Namještaj i drvo” ove godine će učestvovati na najvećem sajmu namještaja u Evropi za veletrgovce “ MOW 2022“ u izložbenom centru Bad Salzuflen – Njemačka.

– Delegaciju udruženja će predstavljati nekoliko renomiranih kompanija sa svojim najnovijim modelima, a kompanije koje direktno ne izlažu mogu se predstaviti sa svojim katalozima i reklamnim materijalom i iskoristiti šansu za sklapanje poslova na najkonkuretnijem evropskom tržištu koji realno ima najbolje cijene za proizvođače – rekao je Feni Dinko Mujkić, predsjednik udruženja Drvni klaster BiH “Namještaj i drvo” i organizator učešća
bh. delegacije na tom sajmu.

“MOW 2022“, koji će biti održan sredinom septembra, najveći je skup predstavnika u segmentu svjetskog namještaja prepunog noviteta. Sa svojom višestrukom ponudom MOW se pozicionirao kao platforma broj jedan u Evropi. Na MOW izlaže više od 90 posto dobavljača namještaja u Njemačkoj, očekuje se do 50.000 osjetilaca, a fokusiran je na široku potrošnju sa velikim prometom za evropsko tržište.

Sve zainteresovane kompanije koje žele da budu predstavljene na tom prestižnom sajmu i da iskoriste promociju i šansu da se približe najvećim direktnim kupcima mogu se obratiti Drvnom klasteru “Namještaj i drvo”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.