Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klub osmijeha

Dupli bodovi u marketima Crvena jabuka

DUPLI-BODOVI-cj

Tokom bonitetnog perioda, korisnici kartice Klub osmijeha dobijaju jedan bod na kartici Klub osmijeha za kupovine u vrijednosti od 7 KM u svim marketima Crvena jabuka

Crvena jabuka market svoje vjerne kupce, korisnike kartice Klub osmijeha, u četvrtak, 16. jula, nagrađuje duplim bodovima za sve kupovine u marketima Crvena jabuka.

Kako se bliži kraj šestomjesečnog bonitetnog perioda do kada kupci mogu da iskoriste bodove, domaći trgovački lanac Crvena jabuka market želio je svojim kupcima omogućiti da na brži i jednostavniji način sakupe bodove na kartici Klub osmijeha i time ostvare dodatne uštede, navodi se u saopštenju.

Bonitetni period koji je započeo 1. februara ove godine, završava 31. jula, do kada korisnici kartice Klub osmijeha mogu sakupljati i iskoristiti bodove za svoje kupovine u marketima Crvena jabuka.

Tokom bonitetnog perioda, korisnici kartice Klub osmijeha dobijaju jedan bod na kartici Klub osmijeha za kupovine u vrijednosti od 7 KM u svim marketima Crvena jabuka.

Sa svakom sljedećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova.

Tako na primjer, sa 100 sakupljenih bodova, ostvaruje se ušteda u iznosu 20 KM, sa 250 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 60 KM, odnosno sa 650 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 200 KM.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem market Crvena jabuka te putem interneta, na stranici www.crvena-jabuka.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.
Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243