Banke&Biznis

Dva zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

urucen_ZlatniBAM-za-lidersku-poziciju-u-sedam-kategorija

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik istih.

Raiffeisen banka dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji “Najveći dionički kapital” kao i plakete za “Najagilniji PR tim”.

– Nagrade koje je Raiffeisen banka dobila dodatno potvrđuju činjenicu da smo na pravom putu kada govorimo o našoj stabilnosti i poslovanju na ovom tržištu. Našim klijentima smo dostupni putem mreže od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine ali i kroz inovativne digitalne kanale poslovanja s bankom. Na ovaj način želimo klijentima ponuditi fleksibilnost poslovanja s nama ali i što kvalitetniju, bržu i bolju uslugu. Želio bih se zahvaliti klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje ali i cijelom Raiffeisen timu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće – izjavio je predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg.

Tokom svečane ceremonije sedamnaeste po redu, Raiffeisen banci je uručena nagrada Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji “Najveći dionički kapital” kao i plaketa za “Najagilniji PR tim”.

– Danas se s ponosom osvrćemo na sve saradnje, događaje i kampanje koje smo uspješno realizovali i propratili kroz naše PR aktivnosti. Vrijeme smo posvetili stvaranju dobrih ideja i još boljih priča kroz dvosmjernu, fer i transparentnu komunikaciju kako sa klijentima tako i sa medijima. Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina koji nam je dodijelio priznanje za “Najagilniji PR tim”. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatni podstrek da u budućnosti budemo još bolji – izjavila je direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke Belma Hadžiomerović.

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik istih.

Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a nastavljena je i dodjela posebnih priznanja, saopćeno je iz Raiffeisen banke.