Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sparkasse Banka

Eko akcija čišćenja jezera Šićki Kop

sprakse

Predsjednik ronilačkog kluba Bosna Hrvoje Gavrančić izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Sparkasse Bankom kroz niz akcija čišćenja širom BiH, ali i žaljenje jer je i ovaj put rezultat akcije bio više stotina kilograma prikupljenog otpada

U saradnji Sparkasse Banke i ronilačkog kluba Bosna, volonteri iz Sparkassse Banke završili su niz eko akcija čišćenjem jezera Šićki Kop.

Više od 20 ronilaca je čistilo dno, a uposleni Sparkasse Banke okolinu jezera Šićki Kop kod Tuzle.

-Zahvaljujući ovoj akciji koja je protekla u izvanrednom raspoloženju i dobroj koordinaciji učesnika, posjetioci jezera sada mogu uživati u ljepšem i čistijem okruženju – navode iz Sparkasse Banke.

Predsjednik ronilačkog kluba Bosna Hrvoje Gavrančić izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa Sparkasse Bankom kroz niz akcija čišćenja širom BiH, ali i žaljenje jer je i ovaj put rezultat akcije bio više stotina kilograma prikupljenog otpada.

Direktorica podružnice Tuzla Sparkasse Banke Maida Smajić predvodila je tim bankara u eko akciji. Tom prilikom je istakla da je čišćenje voda već postalo volonterska tradicija Sparkasse tima, s kojom želi dati doprinos zdravijem i čistijem okolišu te vlastitim primjerom ohrabriti ljude da čuvaju i vrijednuju prirodu.