Biznis

Inovativniji pristup

“Entrepreneurship Exchange Program” UniCredit Banke

19/07/2019

U sklopu programa potpisan je ugovor o suradnji sa poslovnim partnerima: Prevent CEE, Grafotisak, FEAL, Violeta, AS Holding i Mepas

UniCredit Bank je pokrenula ‘Entrepreneurship Exchange Program’ koji predstavlja program razmjene znanja i dobre poslovne prakse sa ciljem unaprijeđenja usluge koju nudi svojim klijentima, te poticanja suradnje sa vodećim privedenim kompanijama u BiH.

U sklopu programa potpisan je ugovor o suradnji sa poslovnim partnerima: Prevent CEE, Grafotisak, FEAL, Violeta, AS Holding i Mepas.

Program je zasnovan na razmjeni znanja na organizacijskoj, lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, te istraživanju prostora za daljnja unaprijeđenja koja su zasnivana na provjereno dobroj poslovnoj praksi.

U sklopu ove inicijative istražene su mogućnosti za inovativnije pristupe ciljnim skupinama, otvorenost za sinergiju sa kompanijama koje djeluju u različitim područjima ili drugim socioekonomskim sektorima, te zajedničku razmjenu znanja u cilju unaprijeđenja razvoja i stručnosti uposlenika, a sve u cilju isporuke efikasnije usluge i kvalitetnijih proizvoda klijentima i kupcima.

‘Entrepreneurship Exchange Program’ predstavlja izvrstan model kako iskoristiti puni potencijal znanja na lokalnom tržištu, razvijenog od strane bosanskohercegovačkih stučnjaka, a sve u cilju visoke razine zadovoljstva klijenata i podizanja poslovnog okruženja u našoj zemlji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.