Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Face to Face” izložba slika: Lica iz cijelog svijeta u Kerametalu (FOTO)

izlozba_kerametal_5

Dragi prijatelji, gosti, umjetnici i štovatelji umjetnosti ovim putem želimo vam predstaviti izložbu slika „Licem u lice“, čije će slike u narednih 2 mjeseca biti izložene u prodajnom centru AT Kerametal, na adresi Rakovička cesta 88, Ilidža Sarajevo.

Na jednom mjestu možete vidjeti kako su umjetnici sa različitih kontinenata na jedinstven način doživjeli i prikazali lica i likove djece, žena i muškaraca. Svaki od tih likova donosi nam duh i osmijeh dalekih i nama nepoznatih zemalja, kultura i življenja.

Slike su naime prikupljene iz različitih zemalja kao što su: Brazil, Kuba, Tanzanija, Kenija, Iran, Vijetnam, Kambodža, Nepal, Indija, Tibet, Italija, Španjolska, Kazahstan, Uzbekistan, Tadžikistan, Gruzija, Armenija, Jamajka, Francuska, Egipat i Bosna i Hercegovina.

Također možete vidjeti i različite slikarske tehnike kao što su: ulje na platnu, akvareli, slikanje na papiru, listu od palme, banane, zlatne slikarske tehnike, slikanje na keramici i drvetu. Vjerojatno ćete se zapitati što je lijepo u ovim slikama. Možda slikarska tehnika ovih umjetnika ili pak zračenje duha ovih likova i lica!?

U životu je teško ne biti slab; teško se u današnje vrijeme održati na nogama, ne proplakati, ne pasti u tugu ili očaj, ne ljutiti se, ne doživjeti mračne trenutke…

Možda vam baš ova lica vrate osmijeh i srca na svoje mjesto.

Možda vam baš ona obogate duh i podare snagu za sve borbe i izazove koje život pred nas donosi. A ako u ovim licima vidite ljubav, duh, plemenitost, život, radost i osmijeh, oplemenit će Vam srca, ispunit će vas radošću, svjetlom, nadom i vjerom u bolje sutra. Blaženstvo je skriveno u osmijehu, a osmijeh na licu je kao sunce. Gdje god ide osvjetljava. Neka vam pogled na ova lica podari svjetlost u srcu. A.T. Kerametal