Family Day: Amko komerc Waves Centar

Waves Centar svoja vrata zvanično je otvorio u mjesecu augustu ove godine, a u okviru njega svim posjetiocima na raspolaganju su: domaći lanac trgovina „Amko komerc“, salon namještaja „Best Pro“, caffe – pizzerija „Waves“, frizersko – kozmetički salon i solarij „Divine“, „Smartphone shop“ i dječija igraonica „Waves“.

U subotu, 09 decembra centar organizuje „Porodični dan“. Sve posjetioce očekuju posebne pogodnosti kupovine, popusti i sniženja.
Tim povodom Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc kazala je da sve posjetioce Amko trogvine u sklopu centra Sarajevo Waves u subotu 9 decembra očekuje popust od 10 %. Osim popusta u marketu Amko; za kupce pripremamo popuste i u smartphone shoppu, salonu namješaja, frizersko-kozmetičkom salonu, igraonici i caffe pizzeriji.“

“Za najmlađe pripremamo posebnu zabavu u periodu od 12 – 14 h u posjetu nam dolaze maskote iz trenutno najpopularnijeg crtanog filma “Super Wings”. Pozivamo sve mališane da se zajedno družimo uz plesnu zabavu, slikanje sa maskotama, tematsku bojaonicu, vodootporne tetovaže i balonmajstora”.