Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FIS nastavlja tradiciju

FIS-ov kućni sajam: Brojna sniženja i raznovrsna ponuda obradovali kupce

fis kucni sajam 2

Kućni sajam je odlična prilika da svoj vrt ili kuću sredite kako želite i obezbijedite se svim potrebnim alatima i materijalama po sniženim cijenama

I ove godine, FIS nastavlja tradiciju i s dolaskom proljeća organizira Kućne sajmove.

Doba uređenja vrtova, kuća i okućnica nam se bliži, stoga FIS i ove godine organizira Kućni sajam na kojem će svojim kupcima artikle za kuću i vrt učiniti pristupačniji.

Fisov kućni sajam počeo je u petak u prodajnim objektima ove kompanije u Sarajevu, Gračanici i Sanskom Mostu.

Oni koji još nisu imali priliku posjetiti ovaj sajam, mogu to učiniti i danas u navedenim prodajnim objektima.

Naša ekipa posjetlia je Fisov kućni sajam u Sarajevu, te smo se uvjerili u raznovrsnost i kvalitet ponude, ali i brojna sniženja kojim su iz Fisa obradovali svoje vjerne kupce.

Pri posjeti Kućnom sajmu posjetioci imaju priliku ostvariti znatne uštede pri kupovini jer Kućni sajam donosi odličan popust od 20%!

Popust od 20% se odnosi na asortiman ručnog i električnog alata, vodo – elektro materijala, rasvjete, kupaonske opreme, podnih obloga, autokozmetike, centralnog grijanja, građevinskog materijala, boja i lakova, vrtnog programa i cvijeća.

Pored popusta, posjetioci mogu uživati u prezentacijama dobavljača koji će predstaviti nove proizvode i pokazati performanse proizvoda.

Kućni sajam je odlična prilika da svoj vrt ili kuću sredite kako želite i obezbijedite se svim potrebnim alatima i materijalama po sniženim cijenama.