Biznis

Grand kafa obradovala hiljade potrošača

16/06/2016

Velika nagradna igra Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ je već na pola puta. Ostalo je još nešto manje od mjesec dana do kraja nagradne igre u kojoj Grand kafa nagrađuje
vjernost svojih potrošača. Ova nagradna igra je po mnogo čemu specifična i jedinstvena. Sreća nema nikakvog utjecaja u ovoj nagradnoj igri jer nema izvlačenja nagrada i nema sretnih dobitnika. Kada Grand kafa organizuje nagradnu igru, sretni dobitnici su svi koji redovno uživaju u mirisu i ukusu svoje omiljene Grand kafe. Zadnjih dana su neki od  dobitnika podijelili svoja iskustva.

– Grand kafu koristim već duže vrijeme jer mi se sviđa kvalitet kafe. U prošlom kolu nagradne igre sam dobila tavu i veoma sam zadovoljna sa poklonom. U ovom kolu je na moja vrata stigla i okrugla tepsija. Pokušaćemo da do kraja nagradne igre sakupimo bodova za još jedan poklon. A i način dodjele nagrada je veoma interesantan, pozoveš besplatni telefon i vrlo brzo nagradu isporuči kurir na kućnu adresu. – rekla je Fatima Mušeljić iz Bosanske Krupe.

– Već godinama u našoj kući se pije samo Grand kafa jer je zaista nabolja i najkvalitetnija. A jako lijepo je od strane Grand kafe što na ovaj način često nagrađuje svoje vjerne potrošače. Mi smo u svakom kolu dobili poklon i evo, i sada u tekućem, već koristimo tepsiju sa čijiom kvalitetom smo veoma zadovoljni. Ostajemo vjerni potrošači najbolje kafe na tržištu, radujemo se i novim nagradama – kazala je Ruža Pavlinović Lazić iz Dervente.

Ostalo je još sasvim dovoljno vremena da vjerni potrošači sakupe što veći broj bodova i dođu do svoje zaslužene nagrade. A za tu nagradu, potrebno je samo uživati u mirisu i ukusu omiljene kafe i sakupljati bodove sa dna pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe. Kada bude sakupljeno 30 bodova za okruglu tepsiju, 40 za srednju ili 50 za veliku tepsiju, ostaje još samo pozvati besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100 i čekati da vam kurir sa nagradom pozvoni na kućna vrata.

A Grand kafa se potrudila da svi pokloni stignu veoma brzo tako da veliki broj domaćinstava već koristi tepsije renomirane firme „Metalac“.

Komentari